financiering

LEMSTERKADE LEMMER

De Polle Lemmer

Een hypotheek van de Rabobank, meer dan alleen geld.

Droom jij van een nieuw appartement in Lemmer?
Regel je hypotheek via de Rabobank. Wij zijn er voor starters, zzp’ers, voor jong en oud, voor aankoop of verbouw en natuurlijk voor een duurzame hypotheek. Wil je een persoonlijk advies voor jouw situatie? Maak een afspraak met één van onze financieel adviseurs.

De voordelen van een hypotheek bij Rabobank
Een hypotheek van de Rabobank kent veel voordelen en biedt flexibiliteit. Heb je de hypotheekofferte getekend? Bij ons is een offerte voor een hypotheek met Plusvoorwaarden maar liefst 12 maanden geldig. Voor de Basisvoorwaarden is dat 6 maanden. Met onze hypotheek ben je ook zeker van de rente uit je hypotheekofferte. Zo heb je voldoende tijd om je bezig te houden met de leukere zaken rond het kopen van een huis. Daarnaast krijg je korting op je hypotheekrente als je een betaalrekening bij ons hebt. Wil je meer weten over de voordelen van een hypotheek bij Rabobank? Kijk dan op onze website.

Persoonlijk advies van onze adviseurs
Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Neem contact op met één van onze adviseurs. Op dit moment heeft een gesprek via telefoon of videochat onze voorkeur. Liever een afspraak op locatie? Dat is mogelijk, wij volgen de richtlijnen van het RIVM.

Rabobank Sneek- Zuidwest Friesland

Persoonlijk advies
Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Oriënteer je online of neem contact op met een van onderstaande gecertificeerde hypotheekadviseurs.

SANDER BOLT

06 22 23 85 26

Rabobank Sneek
T.  (06) 22 23 85 26
M. mail Sander