financiering

EEN HYPOTHEEK, MEER DAN GELD

De Polle Lemmer

Droom jij van een een nieuw appartement in Lemmer?
Zie jij jezelf al wonen op deze unieke plek? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De adviseurs van Rabobank kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek graag samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. De financieel adviseur nieuwbouw van Rabobank, Raymond Bos is nauw betrokken bij het project Lemsterkade. Hij gaat graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe appartement in Lemmer. Met zijn kennis en betrokkenheid bij het project bespreekt hij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken  en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw

Energiezuinig en duurzaam wonen
Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijk en duurzame woning? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

Financiële check: dé start voor jouw nieuwe droomappartement in lemmer
Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Raymond Bos, financieel adviseur bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Rabobank Sneek- Zuidwest Friesland

Persoonlijk advies
Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Oriënteer je online of neem contact op met een van onderstaande gecertificeerde hypotheekadviseurs.

RAYMOND BOS

06 23 58 65 30

Rabobank Sneek
T.  (06) 23 58 65 30
M. mail Raymond

 

SANDER BOLT

06 22 23 85 26

Rabobank Sneek
T.  (06) 22 23 85 26
M. mail Sander

HENDRIK VAN DER ZEE

06 23 07 73 47

Rabobank Sneek
T.  (06) 23 07 73 74
M. mail Hendrik